„И.Н.А. Трейдинг“ ООД

„И.Н.А. Трейдинг“ ООД е водеща търговска фирма, която предлага машини и оборудване за шивашката промишленост в България от най–реномираните марки в бранша, както и  сервиз и резервни части за тях. Ние предлагаме също висококачествени платове и материали в индустриални количества, софтуер и обучение на персонала.

„Ние Ви помагаме да правите мода“

Компанията стартира дейността си на 18 януари 1991 г. с продажбата на употребявани шевни машини и резервни части. Постепенно, съобразявайки се с тенденциите на българския пазар, „И.Н.А. Трейдинг“ ООД разширява дейността си и започва да предлага оригинално, качествено оборудване, разнообразие от приспособления, допълнения и резервни части, съчетано с  богата гама от спомагателни и основни материали. Мисията ни е да подпомагаме динамичното и успешно развитие на шивашката промишленост в България, предлагайки продукти с високо качество на достъпни цени.

На българския пазар „И.Н.А. Трейдинг“ ООД представлява редица водещи фирми. Изключителен представител е на фирма JUKI, Япония – световен лидер в производството на индустриални шевни машини, на YKK, Япония – световен производител на ципове, на Human Solutions Assyst, Германия – лидер в производството на CAD иPLM софтуерни системи за шивашката, автомобилната, мебелната, кожарската индустрии, на BULLMER, Германия – производител на висококачествено оборудване за кроене и други.

В София

Търговски център

Централният офис „И.Н.А. Трейдинг“ ООД се намира на удобно място в София с лесен достъп от града и страна и достатъчно места за паркиране.

Пускане на видеото
В страната

Търговски обекти

„И.Н.А. Трейдинг“ ООД е създала собствени търговски обекти в градовете с дългогодишни традиции в шевната индустрия – Русе, Гоце Делчев и Пловдив.

Отдели и направления

„И.Н.А Трейдинг“ ООД е създала собствени търговски обек в градовете с дългогодишни традиции в шевната индустрия – Русе, Гоце Делчев и Пловдив. С дистрибутори компанията работи в градовете Плевен, Шумен и Бургас.