„И.Н.А. Трейдинг“ ООД е дистрибутор на водищия производител на закачалки и аксесоари за тях Tam Plastik, Турция. Фирмата предлага висококачествени пластмасови закачалки – всички видове: за долни, връхни, леки горни части, а също така и закачалки за бельо и хавлиени изделия.

ВРЪХНИ ДРЕХИ »

Якета, костюми и др.

ПОЛИ И ПАНТАЛОНИ »

Панталони, поли и др.

ЛЕКИ ГОРНИ ЧАСТИ »

Жилетки, рокли и др.

ДЕТСКО, БЕЛЬО, ЧОРАПИ »

Сутиени, детски дрехи и др.

ДЪРВЕСЕН ЕФЕКТ »

Пластмасови закачалки

АКСЕСОАРИ »

Лога, дунапрени и др.

Приложения

За долни части се предлагат закачалки за мъжки панталони, за поли и комбинирани – за поли и панталони. Разновидност са закачалките с клипс. Те се предлагат и с гумено покритие на щипката, което предотвратява изплъзването на дрехата и оставянето на отпечатък върху плата. Особено голям е изборът при моделите и размерите на закачалки за връхни части – за мъжки и дамски палта, сака. Почти всички от моделите се предлагат и с куки или рамка, така че да се ползват за костюми (ансамбъл сако и панталон/пола). Раменната част на тези модели закачалки може да бъде с различна ширина и наклон. Продуктовата гама на „И.Н.А.-Трейдинг“ включва широк спектър от закачалки за леки горни части – за рокли, блузи, ризи, комбинирани закачалки за пола/панталон и блуза. Размерите на предлаганите закачалки варират от 26 см ширина, подходящи за деца, до 48 см – подходящи за по-големите размери дамски и мъжки облекла.

Всички модели закачалки се предлагат и с фиксирана, невъртяща се кука, което гарантира допълнителна стабилност на дрехата при транспортиране на по-дълги разстояния. И.Н.А.-Трейдинг предлага и специална разработка на куката, предназначена за хотелско обзавеждане. Металните куки на закачалките са без съдържание на никел.

За шивашките предприятия и магазините са подходящи аксесоарите в различни цветове: размерни пръстени (индикатори), пластмасови клипсове за панталон, силиконови връзки. Всеки един модел закачалка може да бъде изработен с лого във вариант тампонен печат върху закачалката или във вариант пластмасова плочка, която се поставя на щифт върху закачалката.